Izvor: Blic, 11.Dec.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIMSKO PREDSKAZANJE U BANJALUCI Rascepili bukov ćutak, na obe strane pojavio se krst

S obzirom da živa na termometru proteklih dana ide u “debeli” minus mnogi stanovnici Republike Srpske koji to sada nisu uradili, odlučili su da što pre obezbede ogrev za predstojeće hladne dane.

U korak sa tim išla je i porodica Šakić iz banjalučkog naselja Piskavica. Nisu ni slutili nisu šta ih čeka.

Dok su u porodici Radojke Šakić pripremali drva za zimu doživeli su blagi šok. Naime, rascepili su bukovi ćutak i u njemu se na obe strane pojavio krst.

Bukva je usečena upravo u Radojkinoj šumi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PREDSKAZANJE U BANJALUCI: Radojka rascepila panj, nije mogla da veruje šta joj se ukazalo

Izvor: Kurir, 12.Dec.2016, 10:11

...U korak sa tim išla je i porodica Šakić iz banjalučkog naselja Piskavica Nisu ni slutili šta ih čeka..Dok su u porodici Radojke Šakić pripremali drva za zimu doživeli su blagi šok..Naime, rascepili su bukov "ćutak" i u njemu se na obe strane pojavio krst..Bukva je usečena upravo u Radojkinoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.