Višković posetio Zavod Dr Miroslav Zotović i uručio poklone

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višković posetio Zavod "Dr Miroslav Zotović" i uručio poklone

Premijer Srpske je naveo da je poslao i prigodne pakete banjalučkoj Roditeljskoj kući za mališane obolele od malignih bolesti, te da im je uoči vaskršnjih praznika, takođe, poželio brz oporavak Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Banjaluci da se ponovo uverio da rukovodstvo Dečijeg odelenja Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" ulaže nadljudske napore da maloletni pacijenti prebrode sve probleme koje imaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbog čega će i dalje imati podršku izvršne vlasti Srpske.Višković je rekao novinarima da predstavnici Vlade tradicionalno povodom vaskršnjih praznika obilaze maloletne pacijente Dečijeg odelenja banjalučkog Zavoda "Dr Miroslav Zotović" u Trapistima. -Doneli smo poklone, pre svega higijenske, a tu su i igračke, posuđe i aparati koji su potrebni Zavodu. Deca su dobila i slatkiše povodom Vaskrsa, te šarena jaja. Želim da njima i svim zaposlenima u Zavodu čestitam prestojeći Vaksrs i poželim što brži oporavak, a zaposlenima poručim da će i dalje imati podršku Vlade da što lakše obavljaju svakodnevne poslove na dobrobit roditelja i njihove dece. Oni svoj posao obavljaju vrhunski, poručio je Višković nakon posete. Pročitajte još - Radovan Višković: U Srpsku vraćamo predstavništva firmi iz Srbije Premijer Srpske je naveo da je poslao i prigodne pakete banjalučkoj Roditeljskoj kući za mališane obolele od malignih bolesti, te da im je uoči vaskršnjih praznika, takođe, poželio brz oporavak. Direktor Zavoda "Dr Miroslav Zotović" Banjaluka Goran Talić zahvalio je premijeru na konstantnoj podršci toj instituciji na planu razvoja. -Pratimo najsavremenija kretanja u oblasti zdravstva i zaista smo zahvalni Vladi Srpske na podršci, naveo je Talić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRADITI KAPACITETE ZA ZDRAVSTVENI TURIZAM Višković poručio da je cilj dovesti što više ljudi u banje

Izvor: Blic, 25.Apr.2019

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je potrebno graditi više kapaciteta kao što je banjalučki Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović”, jer predstavljaju razvojnu šansu Srpske kao deo zdravstvenog turizma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.