VELIKA AKCIJA POLICIJE Kod Visokog uhapšena jedna osoba, tragaju za beguncem Amelom Sejfovićem

Izvor: Blic, 08.Sep.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA AKCIJA POLICIJE Kod Visokog uhapšena jedna osoba, tragaju za beguncem Amelom Sejfovićem

Pripadnici SIPA uhapsili su jednu osobu na području sela Grajani u blizini Visokog, u okviru akcije hapšenja Amela Sejfovića koji je 3. septembra pobegao iz KPZ Sarajevo.

Kako je rekla portparolka SIPA Kristina Jozić, pripadnici SIPA pružaju pomoć kolegama iz MUP KS na lokalitetu između Visokog i Kiseljaka.

Iz MUP ZDK potvrđeno je da je uhapšena jedna osoba i da se akcija privodi kraju.

Prema rečima očevidaca, veliki broj naoružanih policijskih službenika opkolio je ovo mesto, te pretraživao predeo prekriven šumom, piše Kliks.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen još jedan Sejfovićev pomagač

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2017

VISOKO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su lice A.Ć. na području sela Grajani kod Visokog, u okviru traganja za Amelom Sejfovićem koji je 3. septembra pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda Sarajevo, prenose federalni mediji...Kako se navodi A.Ć. se sumnjiči da je pomogao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Meštani Tušnjića kod Visokog u STRAHU: Policija i helikopter tragaju za Sejfovićem

Izvor: Blic, 09.Sep.2017, 18:04

Potraga za Amelom Sejfovićem koji je pobegao iz KPZ Sarajevo i danas je nastavljena u okolini Visokog, a na mestu događaja najveći broj specijalaca nalazio se u selu Tušnjići, dok je u potrazi je učestvovao i helikopter...Meštani Tušnjića kažu da je sve počelo još juče kada su specijalci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.