Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica Cazinjanke, motiv svirepog ubistva i dalje nerazjašnjen

Cazinska policija saopštila je danas da je uhapsila muškarca F.O. (55) iz Cazina, koji je osumnjičen da je sa više hitaca iz automatskog oružja ubio sugrađanku Hazimu Japić (47).

Kako je saopšteno iz MUP Unsko – sanskog kantona izvršen je i pretres terena u neposrednoj blizini stanovanja izvršioca, gde je pronađena automatska puška kojom je počinjeno ubistvo.

Iz policije je potvrđeno da je danas slobode lišena i supruga počinioca ubistva S. O. (1948.), >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog skrivanja vatrenog oružja kojim je ubistvo počinjeno. Kada je reč o motivu ubistva, on nije još u potpunosti razjašnjen.

Pročitajte još:

Kako su u MUP kazali, prilikom priznavanja krivice F. O. je rekao da određene stvari koji bi mogli poslužiti kao motiv za ovaj čin. Međutim, u policiji sumnjaju da postoje i neki drugi elementi koji bi se mogli dovesti u vezu sa nemilim događajem, te da pozadina ubistva nije još u potpunosti rasvetljena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija razriješila svirepi zločin u Cazinu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016

CAZIN - Nakon svirepog ubistva 47-godišnje Hazime Japić iz Cazina, koja je prije dva dana ubijena hicima iz automatske puške, nedaleko od vlastite kuće, Ministarstvo unutrašnjih poslova USK danas je sazvalo konferenciju za medije na kojoj su saopštili da je osoba koja je počinila ubistvo pronađena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.