UBISTVO ZBOG PRELjUBE? Bratunčanin uhvaćen u krevetu sa tuđom ženom pa izrešetan

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO ZBOG PRELjUBE? Bratunčanin uhvaćen u krevetu sa tuđom ženom pa izrešetan

Navodno, žrtvu je u krevetu sa suprugom, zatekao jedan od uhapšenih. Policija iz Han Pijeska uhapsila je trojicu osumnjičenih HAN PIJESAK - Policija iz Han Pijeska uhapsila je danas K.B.(27), M.P.(43) i K.B.(39) zbog osnova sumnje da su učinili ubistvo, rečeno nam je u PU Istočno Sarajevo.Pročitajte još: SMAKNUĆE U JOHANESBURGU: Kulić izrešetan zbog osvete za Darmanovića - Sumnja se da su oni danas, oko 17 časova u mestu Bogaz, opština Han Pijesak, upotrebom vatrenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oružja ubili V.D. iz Bratunca.Kako „Novosti“ saznaju, u pitanju je, po svoj prilici, ubistvo zbog preljube. Navodno, Bratunčanina je, u krevetu sa suprugom, zatekao jedan od uhapšenih. Muž je došao u kuću nenadano i onda je nastao pakao koji se krvavo završio. Kakva je uloga koga od uhapšenih tek treba istraga da pokaže. Uhapšeni će, nakon kriminalističke obrade, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predata Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRVAVI RASPLET PRELJUBE: Zatekao ljubavnika sa ženom, odmah mu presudio

Izvor: Kurir, 22.Jul.2018

Policija iz Istočnog Sarajeva juće je uhapsila tri osobe nakon ubistva koje se oko 17 sati dogodilo u mestu Bogaz kod Han Pijeska.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.