U Sarajevu uhapšene PLAĆENE UBICE iz Srbije i Crne Gore, ne otkrivaju ni metu ni naručioca

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sarajevu uhapšene PLAĆENE UBICE iz Srbije i Crne Gore, ne otkrivaju ni metu ni naručioca

U Sarajevu su danas uhapšeni Marko Gojčević iz Bara i Dera Čaba iz Subotice i njima je određen pritvor nakon što su tokom saslušanja priznali da su u taj grad u BiH došli da po nalogu izvrše ubistvo.

BiH mediji su preneli da oni nisu otkrili naručioca ubistva, niti žrtvu.

Kod njih su, dodaje se, nađeni automatski pištolji s prigušivačima.

Njihovo hapšenje je potvrdio MUP Kantona Sarajevo.

Istražni organi sumnjaju da se privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dovode u vezu s kriminalnom grupom Albanca Nasera Keljmendija i tzv. zemunskim klanom, prenose mediji.

Inače, Marko Gojčević poznat je u kriminalnom miljeu u Crnoj Gori. On je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe.

Policija sumnja da bi njihov dolazak u Sarajevo mogao imati veze sa serijom eksplozija proteklih meseci u Baru, u Crnoj Gori.

Gojčević je, navodi se, blizak Jovanu Klisiću, bezbednosno interesantnoj osobi koji je bio pripadnik bande Baranina Armina Muše Osmanagića, ubijenog septembra 2014.

Policija u Crnoj Gori je tada sumnjala da su Osmanagića ubili pripadnici bande iz BiH.

U vezu s tim ubistvom dovodio se mostarski taksista Božidar Cicmil, koji je u Mostaru ubijen oktobra 2015.

Ubice do danas nisu nađene, preneo je podgorički portal CdM.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Sarajevu uhapšene PLAĆENE UBICE, ne otkrivaju ni metu ni naručioca

Izvor: Blic, 20.Sep.2017

Dvojica plaćenih ubica iz Srbije i Crne Gore uhapšeni su u Sarajevu, a kod njih su pronađeni automatski pištolji sa prigušivačima...Uhapšeni su Marko Gojčević iz Bara i Der Čaba iz Subotice. Prilikom saslušanja u MUP Kantona Sarajevo priznali su da su došli u Sarajevo da izvrše ubistvo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.