Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzla: Žena teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Žena (64) zadržana je na lečenju na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla zbog teških povreda koje je danas zadobila u saobraćajnoj nesreći u ovom gradu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 14 časova u tuzlanskom naselju Zlokovac kada je vozač automobila "nisan" udario ženu koja je prelazila saobraćajnicu.

Policija je izvršila uviđaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nezgodi u Srebreniku teško povrijeđena žena

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2016, 09:35

TUZLA - Šezdesetdevetogodišnja žena čiji su inicijali F.M. nastanjena na području opštine Srebrenik, teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Srebreniku, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...Ona je prevezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.