TELO ŽENE IZVUČENO IZ REKE BOSNE, KOMŠIJE: Bolest i težak život je naterali na najgore (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Apr.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO ŽENE IZVUČENO IZ REKE BOSNE, KOMŠIJE: Bolest i težak život je naterali na najgore (FOTO)

Policijskoj stanici Modriča u nedelju je prijavljeno da u mestu Garevac, područje opštine Modriča, u koritu reke Bosne pluta beživotno ljudsko telo Policijskoj stanici Modriča u nedelju je prijavljeno da u mestu Garevac, područje opštine Modriča, u koritu reke Bosne pluta beživotno ljudsko telo. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča, koji su u prisustvu doktora mrtvozornika Doma zdravlja Modriča izvršili uviđaj mesta nesreće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prilikom čega su utvrdili da se radi o licu D. T. (59) iz Modriče. Naime, nestanak D. T. prijavljen je u petak Policijskoj stanici Modriča- navodi u saopštenju Policijske uprave Doboj. Telo žene u reci Bosne su pronašli i izvukli članovi modričkog Ronilačkog kluba „Vidra“. Pročitajte još - OBDUKCIJA RASVETLILA MISTERIJU: Anđelkovići se utopili -Kako sam čuo ribar je primetio telo u vodi, prijavio je policiji u Modriča koji su nas pozvali da izvučemo telo iz reke. Kada smo došli, telo žene je bilo nekih 30 metara od obale. S obzirom na to da je plutalo zaglavljeno za neku granu brzo smo utopljenicu izvukli i predali je pogrebnom preduzeću koje je telo odvezlo u mrtvčanicu dobojske bolnice - ispričao je ronilac Danijel Vukmirović. Kako smo nezvanično saznali radi se o Dragici Todorović staroj 59 godina, za koju komšije kažu da je imala zdravstvenih problema i da se zbog bolesti i teškog života odlučila na samoubistvo. Sveštenik je zajedno sa Mesnom zajednicom „Modriča pet“ u više navrata prikupljao pomoć za nesrećnu ženu i njenog sina, ali ona je znala iz ponosa odbijati pomoć. Izbegla je u toku odbrambeno otadžbinskog rata iz Maglaja i živela je u trošnom objektu. -Čuo sam da je telo odveženo na obdukciju, nemamo puno podataka o čitavom slučaju. Malo ko od komšija može reći o nesrećnoj ženi jer je živela usamljeno sa sinom, čak je pregradila prilaz njihovoj kućici. Saznao sam da je pre rata radila u preduzeću "Natronka" u Maglaju – ispričao je mesni sveštenik Nedeljko Goranović. Odbukcija utopljenice je obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Banja Luci. O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prijetio smrću vjerskom službeniku

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2019, 10:04

VLASENICA - Policijskoj stanici Vlasenica, 22.04.2019. godine, prijavljeno je da je lice S.S. iz Živinica, putem telefona slalo poruke prijetećeg i uvredljivog sadržaja vjerskom službeniku iz Vlasenice. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Vlasenica koji su o svemu obavijestili dežurnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.