Izvor: Blic, 01.Jan.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMITE SE U BiH sutra hladno sa kišom, na planinama sneg

Pretežno oblačno i hladnije vreme sa kišom, koja će u planinama preći u sneg, dok je susnežica ponegde moguća i u nižim krajevima, očekuje se sutra u BiH.

Ujutro i prepodne oblačno, na jugu i zapadu nešto jača kiša, a na istoku slabe i povremene padavine, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana zahlađenje i kiša prelazi u sneg u planinama, a ponegde su susnežica i sneg mogući i u nižim predelima.

Popodne na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << severozapadu padavine prestaju uz delimično razvedravanje, a do večeri i tokom noći i u ostalim krajevima.

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 6, u višim predelima minus jedan, a najviša dnevna od 4 do 10, u višim predelima jedan stepen Celzijusov.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sutra kiša, na planinama snijeg

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2018

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno i hladnije vrijeme sa kišom, koja će u planinama preći u snijeg, dok je susnježica ponegdje moguća i u nižim krajevima...Ujutro i prijepodne oblačno, na jugu i zapadu nešto jača kiša, a na istoku slabe i povremene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.