Republika Srpska otvara Predstavništvo i u Sankt Peterburgu

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republika Srpska otvara Predstavništvo i u Sankt Peterburgu

Republika Srpska će u maju ove godine otvoriti Predstavništvo u Sankt Peterburgu, u okviru manifestacije Dani RS u tom gradu Ruske Federacije Republika Srpska će u maju ove godine otvoriti Predstavništvo u Sankt Peterburgu, u okviru manifestacije Dani RS u tom gradu Ruske Federacije. Informaciju o planiranom održavanju te manifestacije u Sankt Peterburgu prihvatila je vlada RS na današnjoj sednici.U saopštenju vlade RS se navodi da se na pripremama ove manifestacije se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << radi na osnovu Protokkola o saradnji izmedu Sankt-Peterburga i Republike Srpske.PROČITAJTE JOŠ: Ko je Srpskoj oteo vojsku!Tokom trajanja kulturne manifestacije predviđen je i sastanak zajedničke radne grupe vlada RS-a i Sankt Peterburga.Inače, RS već ima predstavništvo u Moskvi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srpska otvara predstavništvo u Sankt Peterburgu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2018

Republika Srpska će u maju ove godine otvoriti Predstavništvo u Sankt Peterburgu, u okviru manifestacije Dani RS u tom gradu Ruske Federacije...Informaciju o planiranom održavanju te manifestacije u Sankt Peterburgu prihvatila je Vlada RS na današnjoj sednici...U saopštenju Vlade RS se navodi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.