Pronađena napuštena jednomesečna beba: Čistačica našla dečaka na stepeništu zgrade

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena napuštena jednomesečna beba: Čistačica našla dečaka na stepeništu zgrade

U haustoru jedne zgrade na Sajmištu u Derventi u petak ujutro je pronađena napuštena beba U haustoru jedne zgrade na Sajmištu u Derventi u petak ujutro je pronađena napuštena beba, saznaju "Nezavisne". Brzom reakcijom policije, pronađena je i majka koja je bebu ostavila. Prema nezvaničnim informacijama, majka je štićenica Centra za socijalni rad u Derventi. Majka je navela da, u napuštenoj kući gde živi u Derventi, još ima dvogodišnjeg sina. Nju su, kako je potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Novostima" teški životni uslovi naveli na ovaj potezPolicijskoj stanici Derventa, oko 05. 45, prijavljeno je da je u haustru stambene zgrade koja se nalazi u ulici Srpske vojske u Derventi, pronađena napuštena beba.“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su do dolaska Službe hitne Doma zdravlja Derventa, u službenom vozilu utoplili pronađenu bebu, odakle je ista nakon ukazane lekarske pomoći vozilom Službe hitne pomoći prevezana u dobojsku bolnicu gde je zadržana na lečenju i u stabilnom je zdravstvenom stanju”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.PROČITAJTE JOŠ: Užas kod Kučeva: Tek rođena beba pronađena pored putaPrema izjavi lekara beba je muškog pola i ista je u dobi od oko mesec dana.O navedenom je obavešten nadležni centar za socijalni rad, te se rad po navedenom nastavlja.(nezavisne.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U DERVENTI PRONAĐENA NAPUŠTENA BEBA: Čistačica našla dete u haustoru jedne zgrade!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2020

U haustoru jedne zgrade na Sajmištu u Derventi jutros je pronađena napuštena beba.

Nastavak na Kurir...

Žena koja je pronašla bebu: Bilo je jezivo, plašila sam se uzeti je

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2020

DERVENTA - Bebu ostavljenu u haustoru jedne zgrade u Derventi pronašla je Mirjana Jevtić, čistačica obližnjeg kafića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"JEZIVO JE KAD ČUJEŠ PLAČ DETETA U KORPI NA -5" Žena koja je pronašla napuštenu bebu o traumatičnom iskustvu

Izvor: Blic, 24.Jan.2020

U haustoru zgrade u Derventi jutros je pronađena napuštena beba. U Policijskoj upravi Doboj i dobojskoj bolnici potvrdili su ovaj slučaj i rekli da je beba živa i zdrava te da je zadržana u bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, majka je dvadesettrogodišnja štićenica Centra za socijalni rad...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.