Prijavio nestanak kume ljubavnice!

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavio nestanak kume ljubavnice!

Policija u Derventi na nogama povodom nesvakidašnjeg zahteva: Nestanak žene prijavi njen kum, sa kojim je, navodno, u ljubavnom vezi. Poslednji put je video 11. septembra i od tada joj se gubi svaki trag POLICIJA u Derventi nastoji da rasvetli svojevrsnu "kumovsku misteriju", odnosno tajnoviti nestanak 43-godišnje M.V., koji je prijavio njen kum M. B. (55), sa kojim je, prema tvrdnjama dobro upućenih, zadnjih meseci bila u ljubavnoj vezi, nakon što joj je u januaru preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << suprug. Očito je da je policija pred delikatnim slučajem koji ima odlike i filmskih sapunica sa krajnje neizvesnim krajem. Dragana Kerkez, portparolka PU Doboj, potvrdila je "Novostima" da je M. B. 23. septembra došao u policijsku stanicu i prijavio da je nestala njegova kuma. - On je ispričao da je poslednji put video još 11. septembra kada se udaljila od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Međutim, njen nestanak nije prijavio niko od njenih srodnika ili komšija, pa još uvek nismo obelodanili njen nestanak. Mi smo, ipak, postupili i po toj prijavi, pa je uz obilazak terena, između ostalog, angažovana i jedinica za podršku - rekla je Kerkezova. PROČITAJTE JOŠ: NASILNIKU ODREĐEN PRITVOR: Mladić (20) silovao staricu Meštani Živinica, gde je M. V. živela sama, dok su posredstvom Centra za socijalno njeno troje dece data na staranje drugima, potvrdili su policiji da je nisu duže vreme viđali u selu.Policijska stanica u kojoj je prijavljen nestanak / Foto N. Đurić Saznajemo da je njen nestanak prijavio M. B, koji se, kao venčani kum, prema pričama seljana, ucveljenoj kumi našao pri ruci i pomoći nakon što je u januaru ostala bez supruga. - Njihovi poznanici pričaju da je intenzivno druženje preraslo u otvorenu ljubavnu vezu. Često su viđani i kako zajedno piju. Dolazilo je i do svađa, jer je, navodno, kum počeo intenzivnije da proganja kumu - kaže naš izvor upućen u ovaj slučaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KUMOVSKA MISTERIJA IZ DERVENTE: Policiji prijavio nestanak kume ljubavnice! Ucveljenu udovicu "tešio" posle smrti muža, a sada ne zna gde je isparila!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2019

Policija u Derventi nastoji da rasvetli svojevrsnu "kumovsku misteriju", odnosno tajnoviti nestanak 43-godišnje M.V., koji je prijavio njen kum M. B. (55), sa kojim je, prema tvrdnjama dobro upućenih, zadnjih meseci bila u ljubavnoj vezi, nakon što joj je u januaru preminuo suprug.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.