Povredio sugrađanina nožem: Muškarcu iz Živinica jednomesečni pritvor zbog pokušaja ubistva

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredio sugrađanina nožem: Muškarcu iz Živinica jednomesečni pritvor zbog pokušaja ubistva

Kantonalni sud Tuzla odredio je jednomesečni pritvor za Emraha Grelju /23/ iz Živinica zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, saopšteno je danas iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Postoji sumnja da je Greljo 16. oktobra ispred benzinske pumpe, koja se nalazi na magistralnom putu Tuzla-Sarajevo u blizini Živinica, mladiću sa kojim se prethodno sastao na pumpi i sa kojim je imao verbalni sukob, zadao udarac nožem u donji deo stomaka, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je povređeni prevezen na Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Osumnjičenog je policija uhapsila, te je nakon kriminalističke obrade uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat u nadležnost Tužilaštva.

Postupajući tužilac doneo je naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.