Pokradeni Sarajlija ostavio poruku za lopova s potpisom BOKSER

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokradeni Sarajlija ostavio poruku za lopova s potpisom BOKSER

Sarajlija A. Z. danas se našao na meti lopova dok je plaćao račune u glavnoj pošti na Iliži.

Samo jedan trenutak nepažnje bio je dovoljan da mu lopovi ukradu novčanik sa ličnim dokumentima i novcem u iznosu od oko 1.000 maraka.

Izrevoltiran izjavom službenika kako "svaki dan nekome ukradu", nakon što je slučaj prijavio policiji, odlučio se i na jedan nesvakidašnji potez.

On je, naime, obišao nekoliko mesta na kojima se okupljaju sumnjive osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kradljivci ostavio zanimljivu poruku, a zatim fotografiju poruke podelio i na Fejbuku. Korisnici ove društvene mreže ostavili su nemali broj komentara podrške za ovakav potez, piše Faktor.

- Zna se otprilike i ko se tu okuplja i ko bi to mogao biti. Na ovaj način sam lopovu dao šansu da ispravi grešku - kazao je ovaj mladić, dodavši da je lopovu porukom želeo poručiti da mu je "bolje da ga policija otkrije, nego on".

Kako je rekao, sve su snimile kamere videonadzora, tako da je otkrivanje počinioca najmanji problem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.