Poginuo zamenik direktora Agencije za bankarstvo RS

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo zamenik direktora Agencije za bankarstvo RS

Mladen Kovačević, zamenik direktora Agencije za bankarstvo RS, poginuo u nesreći na svom imanju, a usmrtilo ga posečeno stablo lipe PRIJEDOR - Mladen Kovačević (63), zamenik direktora Agencije za bankarstvo RS, poginuo je u subotu na svom imanju kod Prijedora kada je na njega palo posečeno stablo lipe.Tragedija se dogodila oko 13.45 časova u selu Božići. Kako saznajemo Kovačević je preko vikenda organizovao čišćenje i krčenje njive i rastinja na svom imanju. Radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su tom prilikom sekli jedno stablo i Kovačević najverovatnije nije dobro procenio visinu stabla, pa je prilikom pada na njega pala krošnja. U prvi mah je davao znake života, ali je podlegao pre dolaska Hitne pomoći.Pročitajte još: Preminuo Ratko ZečevićPortparol PU Prijedor Vesna Pačariz kaže da im je u 13.45 časova prijavljeno da je u Božićima prilikom pada posečenog stabla poginuo 63-godišnji Prijedorčanin.- Po ovlaštenju Tužilaštva uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici PU Prijedor u prisustvu lekara mrtvozornika. Na licu mesta je konstatovano da u celom slučaju nema elemenata krivičnog dela - rekla je Pačariz.Mladen Kovačević je poznati ekonomista iz Prijedora. Tokom karijere bio je direktor više banaka u Republici Srpskoj, kao i prvi direktor Garantnog fonda RS. Od aprila 2013. do februara 2014. godine bio je na čelu Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove kao v.d. direktor. Nakon toga je radio kao savetnik ministra finasija RS, a za zamenika direktora Agencije za bankarstvo RS izabran je u julu 2017. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOVAČEVIĆA USMRTILO DRVO Suprug ministarke Lejle Rešić biće sahranjen u utorak

Izvor: Blic, 24.Feb.2019

Zamenik direktora Agencije za bankarstvo RS Mladen Kovačević koji je juče poginuo u Božićima kod Prijedora biće sahranjen u utorak na lokalnom groblju u Prijedoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.