Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Prva liga RS, Borac domaćin Slaviji

Nova, 22. sezona Prve lige Republike Srpske počinje u subotu, a na startu se igra derbi između prošlogodišnjih premijerligaša – banjalučkog Borca i Slavije iz Istočnog Sarajeva.

U ovom susretu trener Banjalučana Zoran Dragišić biće lišen usluga povređenog napadača Borisa Gavrića, koji će zbog odlaska na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata pauzirati do kraja jeseni, te Filipa Erića, Nemanje Vejnovića i Gedeona Guzine, koji su preneli po tri žuta kartona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz protekle sezone.

Na drugoj strain, pod znakom pitanja je nastup nekadašnjeg igrača Borca, Momira Zečevića, koji se tek oporavio od povrede i počeo da trenira sa timom Slavije.

Svi mečevi na rasporedu su u subotu:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.