Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka usred bela dana: Preteći nožem razbojnik oteo novac

Pedesetjednogodišnji razbojnik iz Sarajeva, R. D., uhapšen je juče i to samo dvadesetak minuta nakon što je opljačkao trgovinu "cm" koja se nalazi na Trgu solidarnosti u sarajevskom naselju Alipašino polje.

Kako je saopšteno iz sarajevske policije on je uz pretnju nožem od radnice A. S. oteo određenu svotu novca. Razbojništvo je odmah prijavljeno policiji.

- Na mesto događaja upućena je patrola koja je tu zatekla izvršioca krivičnog dela te utvrdili da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi o R. D. iz Sarajeva koji je u 13.05 uhapšen zbog sumnje da je počinio razbojništvo - saopšteno je iz MUP KS.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a osumnjičeni je, nakon kriminalističke obrade uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem sarajevskog Tužilaštva, u 20.10 sati otpušten iz službenih prostorija Četvrte PU.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.