Izvor: Blic, 11.Dec.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZBOG REDUKCIJE NE JENJAVAJU Ruski umetnici napustila Sarajevo, vratiće se kada dođe voda

Baletna predstava na ledu St. Petersburg državnog baleta, koja je trebala biti izvedena u ponedeljak, 12. decembra u KSC Skenderija u Sarajevu, odgađa se za 20. decembar iz tehničkih razloga.

Uz sve napore, produkcijski tim nije bio u mogućnosti u nedelju kreirati ledenu površinu zbog redukcije vode koja u KSC Skenderija nije stigla ni u ovom trenutku.

Umetnici iz Rusije otputovali su u nedelju uveče u Beograd gde imaju naredni nastup, a kako bi Sarajlijama izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u susret odlučili su produžiti regionalnu turneju za dva dana kako bi građani ipak imali priliku da prisustvuju jedinstvenom spektaklu.

Svi oni koji su kupili ulaznice moći će ih iskoristiti u novom terminu ili zatražiti povrat novca na prodajnom mestu na kojem su kupili ulaznice, od srede, 14. decembra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Labudovo jezero" - nema predstave, nema vode!?

Izvor: Mondo, 12.Dec.2016, 15:30

Baletska predstava na ledu "Labudovo jezero", državnog teatra iz Sankt Peterburga, odložena za 20. decembra u Sarajevu iz bizarnog razloga...Foto: Gulliver Getty/Thinkstock Ilustracija..Baletska predstava na ledu trebalo je da bude izvedena danas u sportskom centru "Skenderija" u Sarajevu, ali je odložena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.