POŽAR U BANjALUCI: Žena izgorela u zapaljenoj fabrici; Radnici iskakali kroz prozore (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U BANjALUCI: Žena izgorela u zapaljenoj fabrici; Radnici iskakali kroz prozore (FOTO/VIDEO)

Za 10 minuta sve se pretvorilo u buktinju Veliki požar oko 11.45 časova izbio je u kući u banjalučkom naselju Lazarevo, u kojoj se nalazi firma za preradu sunđera „Schwam”.Spekuliše se da je jedna žena ostala u unutra i da je izgorela. Njena porodica je trenutno na licu mesta, čuje se njihov plač i urlici...- Za 10 minuta sve se pretvorilo u buktinju i plamen se izdizao i preko 10 metara u vazduh. Neki radnici su ostali zarobljeni u kancelarijama pa su iskakali kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prozor na spratu. Prišao im je i jedan kombi kako bi se spustili na njegov krov - pričaju očevici.PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA KOD ŽABARA: Vatrogasci brzo reagovali ali ženi nije bilo spasaPrema nezvaničnim informacijama planulo je skladište iza kuće u kome se nalaze proizvodi od sunđera i onda se proširilo na kancelarije i prodajni objekat.Zbog gašenja vatre policija je blokirala ulicu Branka Popovića. Na gašenju su angažovana dva krana, a na terenu je 10 vatrogasnih vozila. Mnogo ljudi se okupilo i nemo posmatraju borbu s vatrom. Policija rasteruje građane na određenu udaljenost, ali se još nisu oglasili nikakvim saopštenjem.Foto: O.MatavuljFoto: O.MatavuljFoto: O.Matavulj

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PRIZOR UŽASAN Požar u kući u banjalučkom naselju Lazarevo potpuno ugašen, U TOKU UVIĐAJ

Izvor: Blic, 21.Okt.2019

Požar koji je danas izbio na kući u banjalučkom naselju Lazarevo je u potpunosti ugašen, te je na licu mesta prisutna još samo policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.