GLASAĆE SE I NA KOSOVU: Američka ambasadorka najavila srpske izbore u južnoj pokrajini

Izvor: Kurir, 07.Feb.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASAĆE SE I NA KOSOVU: Američka ambasadorka najavila srpske izbore u južnoj pokrajini

Trejsi Džejkobson je rekla da se tim povodom pripremaju modaliteti i forme koje bi odobravale tako nešto, dodajući da će to biti dobar znak za kosovsku demokratiju

PRIŠTINA - Američka ambasadorka na Kosovu Trejsi Džejkobson nije odbacila mogućnost da se za srpske parlamentarne izbore glasa i na Kosovu, javila je večeras televizija Kohavizion.

Ona je rekla da se tim povodom "pripremaju modaliteti i forme koje bi odobravale tako nešto".

Džejkobson >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ocenila da će ako se to desi, to biti dobar znak za kosovsku demokratiju.

Ambasadorka SAD ovo je rekla tokom obeležavanja završetka renoviranja Crkve Svetog Stefana u Velikoj Hoči u opštini Orahovac, javlja Kohavizion.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

GLASAĆE SE I NA KOSOVU: Američka ambasadorka najavila srpske izbore i u južnoj pokrajini

Izvor: Kurir, 07.Feb.2014

Trejsi Džejkobson je rekla da se tim povodom pripremaju modaliteti i forme koje bi odobravale tako nešto, dodajući da će to biti dobar znak za kosovsku demokratiju..PRIŠTINA - Američka ambasadorka na Kosovu Trejsi Džejkobson nije odbacila mogućnost da se za srpske parlamentarne izbore glasa i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.