Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac vozača ubice izazvao saobraćajnu nesreću ISTIM AUTOMOBILOM

Dok policijske agencije intenzivno tragaju za 25-godišnjim Sanjinom Sefićem, koji je u ponedeljak naveče na pešačkom prelazu automobilom “golf 6” usmrtio studentkinje Selmu Agić (1995) iz Bugojna i Editu Malkoč (1996) iz Bosanske Krupe, mediji u Federaciji BiH saznaju da je isti automobil već bio "vinovnik" saobraćajnog udesa.

Tada je za volanom bio Sanjinov otac Jasmin.

Zbog nanošenja težih telesnih povreda, protiv njega je pred Opštinskim sudom Sarajevo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vođen postupak i Jasmin Sefić je oslobođen.

Automobil je u vlasništvu Rafajzen lizinga.

Majka Sanjina Sefića snimila je ranije video u kojem se jasno vidi da Sanjinov otac na putu prema Konjicu krši više saobraćajnih propisa.

U videu koji je objavljen na YouTube kanalu vidi se Jasmin Sefić kako za volanom krši više propisa od kojih je najozbiljniji svakako preticanje na punoj liniji (1:26 prvo preticanje i 2:24 drugo preticanje).

Podsetimo, Sefić je, udarivši “golfom 6” Selmu i Editu, nesretne devojke odbacio 30-35 metara. Selma je preminula na licu mesta, a Edita nešto kasnije u Opštoj bolnici gde su joj pokušali pružiti medicinsku pomoć.

Policija je juče ujutro potvrdila da je Sefić prešao granicu i pobegao u Srbiju, te se za njim i dalje traga.

Sanjin Sefić osuđivan zbog napada na službenika SIPE

Ni crveno svetlo na semaforu u centru Sarajeva niti kišno vreme nisu sprečili Sanjina Sefića da vozi 100 km na sat. Ubio je dve dvadesetogodišnje studentkinje i pobegao.

Pročitajte još:

Nije iznenađenje da je nakon toga iz policije navedeno da je reč o osobi poznatoj zbog počinjenja više krivičnih dela. Primera radi, pre šest godina, kao devetnaestogodišnjak bio je akter pucnjave u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu.

Kako saznaje Žurnal, osuđen je 2014. godine, istina uslovno, zbog napada na službenu osobu, odnosno pripadnika SIPE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.