Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN NA KRAVICAMA Tuča Ljubušaka i Arapa, smetalo im što je pokušao da klanja

Nekoliko stanovnika Ljubuškog potuklo se danas popodne sa državljanima Bahreina na kupalištu Kravice, koje se nalazi u blizini ove zapadnohercegovačke opštine.

Prema nezvaničnim saznanjima incident je usledio nakon što je jedan od arapskih turista iz Bahreina pokuša obaviti molitvu- namaz pored kupališta iako je na njemu stajala vidljivo istaknuta zabrana protiv toga.

Ovakva njegova namera se nije nimalo dopala  jednom od Ljubušaka koji je krenuo u fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obračun.

Policija Ljubuškog je odmah po dojavi o tuči izašla na mesto događaja te svoje službene prostorije privela dva državljanina Bahreina, jedan je mladić od 24, a drugi od 25 godina,  i tri bh. državljanina s područja opštine Ljubuški, koji imaju 53, 57 i 30 godina.

Policija je uzela izjave od učesnika tuče i svedoka nakon čega će biti utvrđene činjenice koje su dovele do incidenta.

Nakon završetka obrade, učesnicima tuče će biti uručeni prekršajni nalozi, a postoji mogućnost plaćanja kazne u iznosu od 400 do 800 KM, navode iz MUP Zapadnohercegovačkog kantona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.