Nesreća kod Teslića: Mladić udario u stub i poginuo!

Izvor: Večernje novosti, 21.Maj.2019, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Teslića: Mladić udario u stub i poginuo!

Teška saobraćajna nesreća u Banji Vrućici, kod Teslića: Igor Ristić (24) "mercedesom" A klase sleteo s puta i izgubio život. Izgubio kontrolu nad vozilom nakon što ga je zaneo vodeni jastuk na putu IGOR Ristić (24), iz Teslića, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Banji Vrućici, kod Teslića, kada je "mercedesom" A klase sleteo s puta i udario u stub javne rasvete. Tragedija se dogodila u nedelju oko 19.15 na regionalnom putu Teslić-Blatnica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U policiji navode da je Ristić bio jedini učesnik nezgode, čije se tačne okolnosti i uzrok detaljno istražuju. - U nezgodi je učestvovao I. R. iz Teslića, koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja u Tesliću, gde je mrtvozornik konstatovao smrt - navode u Policijskoj upravi Doboj. PROČITAJTE JOŠ: Stravična smrt pod "golfom" Prema nezvaničnim informacijama, Ristić je izgubio kontrolu nad vozilom, nakon što ga je zaneo takozvani vodeni jastuk na kolovozu. - Usled toga vozilo je sletelo s puta i udarilo u stub javne rasvete, koji se od siline udara srušio. Vozilo se potom odbilo i udario u stablo, da bi se nakon toga i isprevrtalo. Nesrećni mladić je na mestu ostao mrtav i lekari nisu uspeli da ga reanimiraju - navodi izvor blizak istrazi. Po ovlašćenju dobojskog tužilaštva, uviđaj su izvršili inspektori saobraćajne policije iz Teslića. Za to vreme saobraćaj na toj deonici puta bio je potpuno obustavljen od 21.15 do 22.00. PRIMEREN MLADIĆ POGIBIJA Igora Ristića šokirala je celi Teslić. Njegovi poznanici kažu da je bio mladić za primer. - Svi smo u šoku i nikome nije jasno šta se tačno dogodilo, jer on nije bio neko ko je voleo brzu vožnju, već naprotiv - kažu Ristićevi poznanici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Teška nesreća kod Šapca, vozač poginuo na licu mesta

Izvor: B92, 21.Maj.2019

Šabac -- U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Šabac- Krupanj, u ataru sela Slatina, poginuo je vozač automobila...Do nesreće je došlo jutros oko 3.30 pošto je automobil sleteo sa puta i prevrnuio se u kanal pored kolovoza, javlja TV Pink...Vozač je podlegao povredama na licu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.