Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PADAJ MI NA MALINE Žena puškom pretila komšiji koji joj je krao maline

U cazinskom naselju Prošići sinoć se desila nesvakidašnja situacija kada je jedna vlasnica malinjaka, uhvativši osmanestogodišnjg komšiju u krađi njenog voća,  odlučila da ga zadrži na licu  mesta uz pretnju poluautomatskom puškom sve do dolaska policije.

U policijskom izveštaju se navodi da je ženska osoba sa inicijalima A. P. (44), iz mesta Prošići u Cazinu, pozvala desetak minuta nakon ponoći pozvala stanicu i prijavila da je na svom zemljišnom posedu, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojem ima zasađene maline, zatekla osobu inicijala E. D. (18) iz istog mesta.

- Ona je kazala policiji da ne dozvoljava toj osobi da se udalji sa lica mesta, te da mu preti vatrenim oružjem. Nakon toga policija je izašla na teren i kod osobe koja je pozvala policiju

pronašla poluautomatsku pušku. Ona je još jednom rekla da je zabranila odlazak E. D. dok ne dođe policija, zaprijetivši mu da 'ne sme ići, jer ona ima pušku – rekao je Ale Šiljdedić portparol MUP Unsko-sanskog kantona, piše Klix.ba.

Nakon toga, policija je oduzela pušku od vlasnice malinjaka i utvrdila da u njoj nema municije.

Protiv nje će biti pokrenut krivični postupak zbog neovlaštenog posedovanja vatrenog oružja, napominju u MUP.

Iz policije su istakli da se tek treba utvrditi šta je E. D. u tim kasnim satima radio na njenoj parceli, a zatim i o eventualnim zakonskim sankcijama koje bi zbog toga mogao da pretpi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.