Mur: Građani su pokazali da mogu živeti zajedno, ali političari me nisu uverili u to

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mur: Građani su pokazali da mogu živeti zajedno, ali političari me nisu uverili u to

Šef Misije OSCE u BiH Džonatan Mur održao je završnu konferenciju za novinare u Sarajevu na kojoj je rekao da je umereni optimista što se tiče BiH.

On je naveo, da je za vreme svog mandata video mnoge pozitivne stvari na lokalnom nivou, od ljudi koji su pokazali da mogu živeti zajedno, ali političari ga u to nisu baš uverili.

Zahvalio je novinarima i građanima BiH, koji u prethodnih 20 godina prate Misiju OSCE, te što su podržavali njegov rad u toku trogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mandata. Potvrdio je da će novi šef Misije OSCE u BiH biti Brus Berton, dosadašnji zamenik visokog predstavnika u BiH.

Građanima je poručio da na narednim izborima 2018. godine dignu glas i promene stanje u zemlji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brus Berton novi šef Misije OEBS-a u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2017

SARAJEVO – Brus Barton od 3. septembra bit će novi šef Misije OSCE-a u BiH. On je do sada obavljao funkciju prvog zamjenika visokog predstavnika za BiH i supervizora za Brčko Distrikt...Ovo je danas na konferneciji za medije u Sarajevu, Džonatan Mur, šef Misije OSCE-a u BiH...Ističe da je optimista...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.