Krupnim koracima ka vrhu modnog carstva: Sarajka predstavila svoju kolekciju u Milanu

Izvor: Blic, 05.Okt.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krupnim koracima ka vrhu modnog carstva: Sarajka predstavila svoju kolekciju u Milanu

Sarajka Hana Sirćo polako i sigurno penje se ka vrhu modne elite. Dokaz tome je i uspeh na nedavno održanom Milano Fešn Viku, gde je ostvarila saradnju sa brojnim modnim časopisima i poznatim stilistima.

U italijanskoj prestonici mode predstavila je kolekciju "Tocco d'Oriente", koja je inspirisana orijentom i orijentalnim plesom, a uklopljenim sa savremenim stilom života.

- Predstavljanje kolekcije prošlo je odlično i dobila sam mnogo pohvala I predloga za saradnju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Spy News Magazine” mi je predložio da izlažem svoju kolekciju u šourumu u Milanu uz belgijskog dizajnera Driesa van Notena. Kolekcija se takođe svidela i poznatom stilisti iz Los Anđelesa Dereku Warburtounu, koji oblači poznate ličnosti kao što su Miranda Kerr, Jessica Alba ili Irina Shayk – ispričala je za Kliks.

Kolekcija koju je predstavila definisana je dualnošću materijala, lakoćom svile i muslina, a suprotstavljena je specifičnim šavovima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.