Izbio požar u Sokolcu, pričinjena višemilionska šteta

Izvor: Blic, 28.Jul.2013, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbio požar u Sokolcu, pričinjena višemilionska šteta

U gašenju požara na objektima preduzeća drvne industrije "Čajević-komerc" kod Sokoca, koji je lokalizovan danas u 14 časova, učestvovalo je 27 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila, rekao je Mile Šarac, komandir Vatrogasne jedinice Sokolac. Povređenih nije bilo.

Prema njegovim rečima, pričinjena je višemilionska šteta u požaru koji je izbio noćas u 2.15 časova na objektima preduzeća ču mestu Dikalji. Vlasnik objekata je Radivoje Čajević.

Šarac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naveo da su u požaru izgorjeli pilana, stolarija i mašine, dok su spašeni objekti u neposrednoj blizini - magacin gotovih proizvoda, sušara, ostala rezana građa kao i porodična kuća Čajevića.

U požaru nije bilo ljudskih žrtava niti povređenih.

Uviđaj će biti obavljen ujutru, kada će biti poznat i uzrok požara, kažu u Centru javne bezbednosti Istočno Sarajevo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgorela pilana u Sokolcu

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2013, 01:00

U požaru potpuno uništena stolarija, pilana i mašine preduzeća drvne industrije "Čajević-komerc" i pričinjena višemilionska šteta

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.