Iz kuće odneo sve što mu je DOŠLO POD RUKU: Prijedorčanin S POTERNICE uhapšen u Mrkonjiću

Izvor: Blic, 23.Sep.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kuće odneo sve što mu je DOŠLO POD RUKU: Prijedorčanin S POTERNICE uhapšen u Mrkonjiću

Policajci iz Mrkonjić Grada uhapsili su Prijedorčanina S.R. (46) osumnjičenog da je u selu Bjelajce kod Mrkonjić Grada iz porodične kuće vlasnika D.E. ukrao laptop, aparat za varenje, auto-navigaciju i sitni alat.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da je osumnjičeni 22. septembra u 16.40 upotrebom podesnog alata ušao kroz balkonska vrata u potkrovlju kuće i uzeo navedene stvari, nakon čega je nasilno ušao i u garažu odakle je otuđio motornu testeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Policijski službenici su došli do saznanja da se otuđeni predmeti nalaze kod osobe čiji si inicijali S.S. (51) iz Šipova, koji je takođe uhapšen, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prikrivan.

Proverama je ustanovljeno da je S.R. osoba za kojim je Policijska uprava Bijeljina raspisala poternicu za krivično delo teška krađa kao i Kazneno-popravni zavod iz Banjaluke.

O svemu je obavešten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni S.S. iz Šipova nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izveštaj za počinjeno krivično delo prikrivanje.

Osoba S.R. biće predata Sudskoj policiji i sprovedena u Kazneno-popravni zavod Banjaluka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prijedorčanin lišen slobode zbog teške krađe

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2017

Mrkonjić Grad - Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad lišili su slobode Prijedorčanina čiji su inicijali S.R. /46/ osumnjičenog da je u selu Bjelajce kod Mrkonjić Grada iz porodične kuće vlasnika D.E. ukrao laptop, aparat za varenje, auto-navigaciju i sitni alat...Iz Policijske uprave Mrkonjić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.