Izvor: Blic, 14.Jan.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT IZ TERETANE Ovaj Saralija nasmejao je celi svet (VIDEO)

Teretane su sve popularnije u BiH. Tokom zimskih dana sve je više građana koji pokušavaju izgubiti višak kilograma, a ovaj video iz jedne sarajevske teretane nasmejao je celi svet.

Britanski magazin “Dejli mej” objavio je snimak iz jedne od sarajevskih teretana, na kojoj korisnik teretane na potpuno pogrešan način koristi spravu za vežbanje. Reč je o tzv. lat mašini, za vežbe leđa, koja se koristi tako što se sedne na deo mašine predviđen za to, a zatim se uz pomoć ručki podižu tegovi kako bi se razvijali leđni mišići. Ipak, ovaj Sarajlija je odlučio je ovu spravu iskoristi na drugi način.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snimak iz sarajevske teretane postao hit na internetu / VIDEO

Izvor: B92, 14.Jan.2018

Neiskusan član jedne teretane u Sarajevu nedavno je nasmejao ceo svet.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.