Eksplozija u Banovićima: Bačena bomba na diskoteku

Izvor: Blic, 17.Feb.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Banovićima: Bačena bomba na diskoteku

Na diskoteku u Banovićima, u vlasništvu Mirsada Kukića, bivšeg predsednika Kantonalnog odbora SDA Tuzlanskog kantona, večeras je bačena eksplozivna naprava i tom prilikom je povređena jedna žena.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona zaprimili su u 21.00 prijavu da je na diskoteku u Banovićima bačena eksplozivna naprava, prenosi Klix.

Kako je portalu rečeno u MUP, na mesto događaja već je upućena ekipa koja proverava navode. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kako navodi agencija, diskoteka "QM" je u suvlasništvu poslanika Federalnog parlamenta BiH Mirsada Kukića, a eksplozivna naprava bačena je neposredno nakon imenovanja nove kantonalne vlade.

Pripadnici Odseka kriminalističke policije BiH su na licu mesta i uvidjaj je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na diskoteku u Banovićima

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2018

TUZLA - Na diskoteku u Banovićima, u vlasništvu Mirsada Kukića, bivšeg predsjednika Kantonalnog odbora SDA Tuzlanskog kantona, večeras je bačena eksplozivna naprava, javili su sarajevski mediji...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona zaprimili su u 21.00 časova prijavu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.