Izvor: Blic, 11.Dec.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u sudaru dva vozila na putu Jajce – Banjaluka

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu M-16, Jajce – Banjaluka. Zbog nesreće je na jednoj deonici puta saobraćaj bio nakratko obustavljen, a zatim se otežano odvijao za vreme uviđaja.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona su za Radiosarajevo.ba kazali kako su u ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala dva vozila, automobil i kamion, a saobraćajna nesreća dogodila se u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << HE Jajce I.

Vrlo brzo su reagovali policijski službenici koji su vršili uvišaj na ovom slučaju, te su evidentirane povrede de osobe koje su učestvovale u saobraćajnoj nesreći. Prema saznanjima policije jedna osoba je teže, a jedna lakše povređena, ali obe se, na svu sreću, nalaze van životne opasnosti.

Uviđaj je još uvek u toku, ali je ponovo uspostavljeno normalno saobraćanje na ovoj deonici puta, ali vozači se pozivaju na maksimalan oprez zbog niskih temperatura i mestimično zaleđenog kolovoza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dve osobe povređene u sudaru „renoa“ i „golfa“

Izvor: Blic, 11.Dec.2016

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se danas u kasnim poslepodnevnim satima dogodila u cazinskom naselju Pjanići...U nesreći su učestvovali automobili „reno“ i „golf 4“, a dve osobe su zadobile lakše telesne povrede...Uzrok sudara je oduzimanje prava prvenstva prolaza, potvrđeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.