Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljani BiH glumili policajce i pokrali nemačku turistkinju na Jadranu

U turističkom mestu Šparadići, na području Šibenika, dvojica državljana BiH, opljačakli su nemačku turistkinju, predstavljajući se kao policajci.

Međutim, brzom intervencijom šibenskih policajaca, pljačkaši iz BiH su uhapšeni.

Naime, državljanin BiH (49) ušao je u nezaključani apartman porodične kuće iz kojeg je gošći (77) iz Nemačke ukrao novčanik sa ličnim dokumentima i novcem. Međutim, nakon što su lopova u krađi zatekli Nemac (52) i vlasnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << apartmana, na scenu je stupio njegov prijatelj (42) koji ga je čekao u automobilu bh. registracija, prenosi klix.ba.

On se vlasnici apartmana i njenim gostima iz Nemačke predstavio kao policajac te im istakao kako će on lopova da uputi na daljnju obradu u policijsku stanicu. Međutim, kad se ovaj dvojac zaputio automobilom prema Primoštenu, vlasnica apartmana nazvala je policiju, pa su ih policijski službenici vrlo brzo zaustavili i uhapsili na magistrali u Primoštenu, te kod njih pronašli ukradeni novčanik, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.