DRASTIČNA PROMENA VREMENA Na planinama MINUS i sneg, kišovito i hladno u većini krajeva BiH

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRASTIČNA PROMENA VREMENA Na planinama MINUS i sneg, kišovito i hladno u većini krajeva BiH

U BiH će i sutra će biti oblačno i hladno sa kišom i snegom na planinama, ali će popodne na jugu a zatim i na zapadu biti suvo uz postepeno razvedravanje.

Jutro će biti oblačno sa kišom, jače padavine premeštaće se ka istoku, dok će na jugu kiša biti slaba i povremena.

Kasnije popodne i uveče slaba kiša padaće samo još na krajnjem istoku, a u ostalim predelima biće suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće severozapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vetar umerene jačine, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće između pet i 10 stepeni, na jugu do 13, a najviša dnevna između 10 i 15, na jugu između 19 i 22 stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha izmerena u 14 časova: Bjelašnica minus jedan, Kalinovik, Čemerno i Han Pijesak osam, Mrkonjić Grad, Sokolac, Krupa na Uni i Livno devet, Šipovo, Drvar i Sarajevo 10, Banjaluka, Prijedor, Novi Grad, Bihać, Bugojno, Gradačac, Jajce, Gacko i Sanski Most 11, Zvornik, Srebrenica i Tuzla 12, Bijeljina, Doboj i Srbac 13, Foča, Višegrad i Rudo 14, Nevesinje, Mostar i Grude 15, Trebinje, Neum i Stolac 18 stepeni Celzijusa.

Sneg se jutros zabeleo na Romaniji i Čvrsnici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.