BRUTALAN NAPAD U BANJALUCI Ciglama nasrnuli na mladića i polomili mu kosti lica

Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN NAPAD U BANJALUCI Ciglama nasrnuli na mladića i polomili mu kosti lica

Više osoba je u subotu u Ulici Save Kovačevića, u banjalučkom naselju Borik, oko četiri sata ujutru, napalo N.Š. (20) iz Čajniča i brutalno mu polomilo kosti lica.

Nezvanično, napadnuti mladić je, navodno, sa devojkom išao kući iz izlaska u noćni provod, a u suprot njima naišla je grupa, nakon čega je došlo do kraćeg koškanja i napada.

Zašto je došlo do napada, zasad nije poznato. Jedan od očevidaca događaja kaže da je grupa prilikom tuče koristila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i cigle, kojima su udarali N.Š. u glavu.

- Bilo je užasno, tukli su ga grupno, kao čopor. Prestali su tek kada su ljudi iz kuća i zgrada u blizini povikali i krenuli da silaze. Čini mi se da su ga tukli i ciglama - priča za Nezavisne ovaj očevidac.

U PU Banjaluka su potvrdili da su postupili po prijavi da je nepoznato lice nanelo povrede muškarcu koji je hospitalizovan.

- Preduzimaju se sve potrebne mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i identifikovanja lica, a o početnim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekla je Marija Markanović portparol PU Banjaluka.

Izvor blizak istrazi je rekao da je više osoba privedeno na ispitivanje kako bi se utvrdila njihova povezanost s napadom, ali da još ništa sa sigurnošću nije utvrđeno.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske saopštili su da je pacijent dovezen vozilom Službe hitne pomoći u 5 časova ujutru, nakon čega je primljen u Kliniku za neurohirurgiju.

- Pacijent je zadobio povrede kostiju lica, to jest višestruke povrede glave, trenutno je svestan i stabilan i nastavlja dalje lečenje u Klinici za neurohirurgiju - rekli su iz UKC RS.

U bolnici će ostati neko vreme, nakon čega će, najverovatnije, biti prebačen na Maksilofacijalnu hirurgiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.