Izvor: Blic, 08.Okt.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BORIĆU SE DO POSLEDNJEG, DA SE NIKOME NE DOGODI" Mladenova supruga teško obolela, operisana, pa DOBILA OTKAZ

Meni je ovo borba za život. Boriću se do poslednjeg kako se više nikome i nikada u Republici Srpskoj ne bi desilo ono što se desilo mojoj supruzi, kaže za Srpskainfo Mladen Todorić iz Dervente. Njegova supruga Slobodanka je obolela od karcinoma, od maja je imala četiri operativna zahvata i odstranjen joj je bubreg. Nakon poslednje operacije u Beogradu dobila je telefonski poziv od poslodavca i usledio je šok – neće joj biti produžen ugovor o radu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POZIV SINDIKATA Inspekcija da ode kod poslodavca koji je otpustio radnicu OBOLELU OD KARCINOMA

Izvor: Blic, 09.Okt.2019, 18:42

Sindikat tekstila, obuće i kože Republike Srpske poziva Inspekciju rada da ode u kontrolu kod poslodavca u Derventu koji nije produžio ugovor o radu sa radnicom koja je obolela od karcinoma, a o čemu je Srpskainfo pisala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.