AKO ČUJEŠ DA DOLAZIM U TVOJ GRAD U letnom kalendaru Dine Merlina Sanski Most i Tuzla

Izvor: Blic, 04.Jul.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO ČUJEŠ DA DOLAZIM U TVOJ GRAD U letnom kalendaru Dine Merlina Sanski Most i Tuzla

U letnom kalendaru Dine Merlina potvrđene su dve stanice karavane „Hotel Nacional“ u Bosni i Hercegovini.

Sanski Most, šarmantni grad na reci Sani, 27. jula na Gradskom stadionu dočekaće Dinu Merlina i njegov „Hotel Nacional“, potvrđeno je iz menadžmenta Dine Merlina.

Ispočetka

Poslednji susret Dine Merlina i Sanjana bio je 2009. godine kada je upravo Sanski Most odabran kao jedan od pet gradova u BiH u kojima je Dino Merlin održao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velike koncerte u okviru tada aktuelne turneje „Ispočetka“.

Nakon susreta sa Sanjanima, „Hotel Nacional“ se seli u grad soli. Veliki koncert na stadionu Tušanj, Dino Merlin će održati 30. jula.

Biće to Dinin prvi nastup u Tuzli još od 2009. godine kada je na Tušnju nastupao pred rekordnih 25.000 posetilaca.

- Na koncertu će biti korištena najsavremenija razglasna oprema, vrhunska rasveta, impresivna video produkcija, te tehnička ekipa s više od 100 ljudi koja će pratiti Dinin bend od 12 muzičara - kazao je Asim Kraljić, u ime organizatora koncerta.

50 gradova

Povodom predstojećeg koncerta u Tuzli, Dino je izjavio kako se na turneji „Hotel Nacional“, koja je ušla u treću godinu, sviralo u više od 50 gradova.

- Tuzla je grad koji za mene ima posebnu važnost. To je jedna posebna svečanost, prilika da se sretnem s publikom nakon sedam godina i tako na najlepši način zahvalim za podršku i vernost koju mi poklanjaju već decenijama. Spreman sam publici u Tuzli posvetiti još jedan koncert koji će se dugo pamtiti - rekao je Merlin.

Ulaznice

Ova dva letna koncerta, uvrštena su u letnu turneju, nakon prošlogodišnjeg julskog mega koncerta na Koševu pred više od 70.000 ljudi, te spektakla u Areni Zenica u aprilu 2016. godine pred 12.000 rekordnih posetilaca.

Cene ulaznica su 15 KM za teren, 20 KM za tribine, 25 KM Fan Pit i 50 KM za VIP Backstage 1 i 2.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AKO ČUJEŠ DA DOLAZIM U TVOJ GRAD U letnjem kalendaru Dine Merlina Sanski Most i Tuzla

Izvor: Blic, 04.Jul.2016

U letnjem kalendaru Dine Merlina potvrđene su dve stanice karavane „Hotel Nacional“ u Bosni i Hercegovini...Sanski Most, šarmantni grad na reci Sani, 27. jula na Gradskom stadionu dočekaće Dinu Merlina i njegov „Hotel Nacional“, potvrđeno je iz menadžmenta Dine Merlina... Ispočetka ..Poslednji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.