Tragedija kod Vrbasa: Dvojica mladića poginuli u udesu na pružnom prelazu

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Vrbasa: Dvojica mladića poginuli u udesu na pružnom prelazu

Sudarili su se voz i putnički automobil, a dve osobe u automobilu poginule su na licu mesta MLADIĆI starosti 25 i 17 godina iz Kucure poginuli su u saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu Zmajevo Kucura, u noći između subote i nedelje oko jedan sat posle ponoći.Njih dvojica su se, kako saznajemo, bili u automobilu „reno senik“, i vraćali su kući iz grada. Kako saznajemo, mladići su hteli da pređu prugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ali navodno nisu sačekali da prođe voz koji im je signalizirao i pokušao da ih zaustavi, ali nažalost, bezuspešno.Pročitajte još: Teretni voz naleteo na automobil, poginuo vozač!Obojica su preminuli na licu mesta, a njihova tela su preneta u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nisu sačekali da prođe voz: MLADIĆI iz Kucure se VRAĆALI KUĆI iz grada, pa poginuli na pružnom prelazu kod Zmajeva

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020

Uviđaj lica mesta obavili su javni tužilac i policija, a putni i železnički saobraćaj bili su obustavljeni do četiri sata NOĆAS, oko jedan sat, na putu Zmajevo – Kucura, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva mladića sa područja Kucure, saopštila je...

Nastavak na Večernje novosti...

POTRESNI PRIZORI SA MESTA NESREĆE Automobil metrima dalje od pružnog prelaza, mladićima u naletu voza NIJE BILO SPASA (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Feb.2020

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na pružnom prelazu Zmajevo-Kucura kod Vrbasa, kada je na putničko vozilo naleteo voz, stradali su B. C. (25) i V. O. (17) koji su u momentu udara bili u automobilu koji se kretao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.