TRAGEDIJA NA PANČEVCU: Automobil pao sa 15 metara visine, jedna žena poginula, muškarac povređen

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA PANČEVCU: Automobil pao sa 15 metara visine, jedna žena poginula, muškarac povređen

Jedna ženska osoba (47) je poginula, a povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar pošto su automobilom probili ogradu na Pančevačkom mostu i pali na kopneni deo ispod mosta Jedna ženska osoba (47) je poginula, a povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar pošto su automobilom probili ogradu na Pančevačkom mostu i pali na kopneni deo ispod mosta.Nezvanično saznajemo da je automobil marke "jugo" posle sudara sa " >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << reno meganom" probio ogradu i pao sa 15 metara visine.Pročitajte još - Lančani sudar na Pančevačkom mostuPrema prvim informacijama, do nesreće je došlo posle uključenja iz pravca Karaburme, u smeru ka Pančevi, odnosno Krnjači.Na lice mesta izašle su dve ekipe Hitne pomoći, a trenutno su gužve oko mosta zbog nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA PANČEVCU Automobil posle sudara sleteo sa mosta, poginuli otac i ćerka (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Izvor: Blic, 03.Okt.2018

Vesna R. (47) poginula je na licu mesta, a njen otac Mirko R. (70) podlegao je povredama u bolnici nakon što su danas posle podne automobilom sleteli sa Pančevačkog mosta, saznaje "Blic". Sletanju automobila prethodio je i sudar na mostu, ali je žena iz drugog vozila prošla bez povreda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.