Poginuo policajac u Nišu - sleteo sa puta i udario u banderu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo policajac u Nišu - sleteo sa puta i udario u banderu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3 sata na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, na licu mesta poginuo je 44-godišnji policajac. On je vozio službeni auto i, kako kažu u niškoj policiji, sleteo sa kolovoza i udario u banderu na razdelnom ostrvu bulevara.

U policiji navode da se 44-godišnji I. M. vraćao sa službenog zadatka iz pravca Niške Banje ka Nišu, a nesreća se dogodila oko 100 metara pre kružnog toka kod Trošarine.

Vozio je službeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << putničko vozilo "reno". Sleteo sa kolovoza i udario u metalni stub ulične rasvete na razdelnom ostrvu - kažu u policiji.

U Hitnoj pomoći kažu da su kada su izašli na teren samo mogli da konstatuju smrt.

Uviđaj je završen, a uzrok se saobraćajne nesreće se, kažu u policiji, utvrđuje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo policajac iz Niša: Službenim vozilom sleteo sa puta i udario u stub

Izvor: OkRadio.rs, 08.Okt.2019

Niš -- Policajac I.M. (44) iz Niša poginuo je kada je službenim vozilom "reno klio" sleteo sa Bulevara cara Konstantina i udario u metalni stub električne rasvete. U Policijskoj upravi u Nišu kazali su agenciji Beta da se nesreća dogodila u tri sata, nedaleko od kružnog toka u naselju Trošarina.   Uzrok...

Nastavak na OkRadio.rs...

SLETEO SA PUTA I UDARIO U DRVO Sahranjen Sarajlija koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Nemačkoj

Izvor: Blic, 08.Okt.2019

Na gradskom groblju Vlakovo danas je sahranjen Damir Džanko (33) iz Sarajeva koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se 3. oktobra dogodila kod Grabenšteta u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.