Izvor: RTS, 30.Sep.2022, 08:13

Oborio staricu na pešačkom prelazu u Ćićevcu – žena preminula, muškarac uhapšen

Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je sinoć na pešačkom prelazu u Ćićevcu oborio 78-godišnju ženu, koja je kasnije podlegla povredama.
Policija je u Ćićevcu uhapsila M. M. (1948) iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je juče oko 19.30 na pešačkom prelazu u Ćićevcu svojim vozilom "reno laguna" oborio sedamdesetosmogodišnju ženu pešaka.
Ona je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, ali nam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jutros nezvanično rečeno da je ona preminula od posledica udara.
Alkotestiranjem je ustanovljeno da je M. M. upravljao vozilom sa 0,57 promila u krvi.
Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UŽAS U ĆIĆEVCU: Vozač u alkoholisanom stanju oborio ženu (78) na pešačkom prelazu, baka PREMINULA u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2022

Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je sinoć na pešačkom prelazu u Ćićevcu oborio 78-godišnju ženu, koja je kasnije podlegla povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.