Nije za Evropu  Renault predstavio svoj prvi SUV kupe FOTO

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije za Evropu " Renault predstavio svoj prvi SUV kupe FOTO

Francuski gigant Renault predstavio je u Moskvi svoj prvi SVU u kupe izvedbi – Arkana.

"Terenci" u kupe varijanti su i dalje retkost u svetu automobila, a i oni koji postoje su uglavnom bili rezervisani za premijum segment.

Međutim, francuski gigant smatra da je ovakav automobil interesantan i kupcima sa plićim džepom kojima je od prostora za glavu i veličine gepeka važniji zgled vozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ipak, iako je Arkana globalni model, Renault ga, ne računajući Rusiju, neće prodavati u Evropi, gde su u toj klasi trenutno najpopularniji BMW X4 i Mercedes GLC Coupe.

Francuzi nisu otkrili tehničke detalje, ali s obzirom da deli bazu sa Kapturom, verovatno dele i ostale komponente poput pogonskih jedinica.
Pogledaj vesti o: Moskva,   BMW

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vozite se "Arkanom"

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 04:31

Renoov prvi kupe-krosover je premijerno prikazan na sajmu automobila u Moskvi..Nakon najave i tizer fotke, evo i cele "reno arkane", prvog kupe-krosovera ovog francuskog proizvođača...Novi "reno" je premijeru imao na moskovskom sajmu automobila, jer će se upravo na ruskom tržištu ovaj automobil...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.