Kod Mokrina 12 povređenih - sudarili se kamion pun sezonskih radnika i automobil sa porodicom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Mokrina 12 povređenih - sudarili se kamion pun sezonskih radnika i automobil sa porodicom

U direktnom sudaru kamiona i putničkog automobila reno megan, koji se danas oko 13 sati i 20 minuta dogodio na putu Mokrin – Crna Bara, najmanje 12 lica je povređeno. Kako je za RTV potvrđeno u PU Kikinda, dvoje teže povređenih je hitno prebačeno u novosadski Klinički centar. Kamion koji je izazvao nesreću prevozio je sezonske radnike, pa broj povređenih zapravo još uvek nije i konačan.

Majka i 13-togodišnji dečak koji su se nalazili u renou megan su, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dosadašnjim nezvaničnim informacijama, zadobili teške telesne povrede. Iako se još uvek radi na utvrđivanju činjenica saobraćajne nesreće, pretpostavka je da je u pokušaju preticanja putničkog vozila, kamion kikindskih registarskih oznaka izazvao čeoni sudar sa renoom megan, u kojem je bila četvoročlana porodica.

Dodatna otežavajuća okolnost u ovoj nesreći je i činjenica da je u kamionu bilo, kako se pretpostavlja, preko 20-tak sezonskih radnika. Koliko je zaista ljudi bilo u kamionu, da li je broj povređenih i konačan i da li je to bio legalan prevoz radnika pokazaće rezultati istrage. Kako RTV nezvanično saznaje, vozaču kamiona D.S (1978.) iz Mokrina, biće izrečena mera zadržavanja do 48 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U sudaru kod Mokrina 13 povrijeđenih, dječak zadobio teške povrede

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2019

KIKINDA - Trinaestogodišnji dječak i još 12 lica povrijeđeno je u direktnom sudaru kamiona i automobila koji se dogodio na izlazu iz Mokrina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.