KAKO JE USPEO: Vozač izazvao DVA UDESA sa 4,07 promila

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 11:53

KAKO JE USPEO: Vozač izazvao DVA UDESA sa 4,07 promila

Policajci šokirani.

Policija u Istočnom Sarajevu, juče je uhapsila M.V. iz Istočne Ilidže koji je u jednom danu izazvao dva udesa, a ustanovljeno mu je prisustvo alkohola u procentu 4,07 promila po kilogramu, rečeno je u policiji.

Prvi udes izazvao "Golfom" u mestu Donji Kotorac, opština Istočna Ilidža, udarivši automobilom u stub ograde i reklamni pano ugostiteljskog objekta, posle čega se udaljio sa mesta događaja. Nakon toga, je u mestu Vojkovići, opština >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Istočna Ilidža, prešao u levu saobraćajnu traku i ostvario kontakt sa automobilom marke "Reno", kojim je upravljalo S.S. iz Sarajeva.

U obe saobraćajne nezgode nastala je materijalna šteta. Vozaču M.V. izdati su prekršajni nalozi u skladu sa počinjenim prekršajima iz Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima BiH.

-Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na vozače da ne učestuju u saobraćaju pod dejstvom alkohola, kao i na sve ostale učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske propise, kako bi vlastitu bezbednost i bezbednost drugih podigli na veći nivo - kažu u policiji, posle ovog, zaista, drastičnog slučaja.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.