Izvor: Blic, 23.Okt.2021, 13:32

Državljanin BiH (25) kaminom se zabio u "reno" u Hrvatskoj: Detalji nesreće u kojoj je poginula tročlana porodica iz Srbije

Neprimerena brzina kretanja 25-godišnjeg državljanina BiH A. B., vozača teretnog vozila pulskih tablica, uzrok je stravičnog frontalnog sudara koji se dogodio juče oko 15.10 sati na kraku prvog saobraćajnog čvora Okučani kod mjesta Gornji Bogičevci, a u kojoj je život izgubila tročlana porodica iz Srbije.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAMIONDŽIJA U HRVATSKOJ USMRTIO MAJKU I DVA SINA IZ SRBIJE Prvi rezultati istrage pokazuju da je VOZIO PRBRZO, izgubio kontrolu i uleteo u suprotnu traku

Izvor: Blic, 23.Okt.2021

Neprimerena brzina kretanja bosandskog državljanina Armina B, vozača kamiona, uzrok je stravičnog sudara koji se dogodio juče oko 15.10 sati na auto-putu kod Okučana, a u kojoj je život izgubila tročlana porodica iz Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.