Demontirana bomba u Gospodara Vučića, ulica prohodna za saobraćaj

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demontirana bomba u Gospodara Vučića, ulica prohodna za saobraćaj

Kontradiverzione jedinice MUP-a demontirale su bombu koja je bila postavljena ispod automobila marke "reno" parkiranog u Ulici Gospodara Vučića. Ulica je nakon više od dva sata ponovo prohodna za saobraćaj.

Kako nezvanično saznajemo vlasnik automobila je građevinski preduzimač. RTS nezvanično javlja da je u pitanju R.B. (41) iz Beograda, koji je od ranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja i obijanja automobila.

On je kada je došao na parking >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primetio da je automobil neobično parkiran, odnosno da ne stoji onako kako ga je ostavio.

Pogledao je ispod automobila i video da je nešto postavljeno. B92 piše da je R.B. primetio je bombu prikačenu magnetom za vozilo i oko 16.45 sati obavestio policiju. On je novinarima kratko izjavio da ne zna šta bi mogao da bude motiv za postavljanje bombe.

Od 16.30 kada je prijavljen slučaj, Ulica Gospodara Vučića je zatvorena za saobraćaj, a ujedno je evakuisana i Druga ekonomska škola koja se nalazi u blizini.

Kontradiverzione jedinice MUP-a demontirale su bombu sa automobila, a kako nezvanično saznajemo eksplozivna naprava biće transportovana.

Povezane vesti: Policija nadgledala dilere iz cepelina Dvoje teško povređeno u udesu na Obrenovačkom putu Povređeno 12 policajaca i dva građanina na protestu u Resniku protiv doseljavanja Roma Policija zaustavila bivše radnike "Magnohroma", autobusi za Beograd nisu se ni pojavili Dačić: Bezbednost u Beogradu na visokom nivou
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.