Bomba ispod automobila u Gospodara Vučića, ulica zatvorena za saobraćaj

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba ispod automobila u Gospodara Vučića, ulica zatvorena za saobraćaj

Ispod automobila marke "reno" sive boje koji je parkiran u Ulici Gospodara Vučića pronađena je bomba. Kontradiverziona jedinica MUP-a je na licu mesta, a ta ulica je zatvorena za saobraćaj.

Kako nezvanično saznajemo vlasnik automobila je građevinski preduzimač. Nije poznato ko je prijavio da je bomba postavljena ispod automobila.

Kontradiverzione jedinice MUP-a rada na deaktivaranju eksplozivne naprave.

U blizini se okupila grupa građana, ali su na bezbednoj distanci.

Stanje u saobraćaju možete pratiti ovde.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba u Ulici gospodara Vučića

Izvor: Akter, 29.Maj.2012

U beogradskoj Ulici gospodara Vučića pronađena je bomba i ulica je trenutno zatvorena za saobraćaj, rečeno je u MUP-u Srbije

Nastavak na Akter...

Demontirana bomba ispod automobila u Beogradu

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2012

Kontardiverzione jedinice policije demontirale su bombu postavljenu ispod automobila u beogradskoj ulici Gospodara Vučića, a saobraćaj u tom delu grada je još blokiran pošto se očekuje transport ekplozivne naprave na uništenje.

Nastavak na Radio 021...

Demontirana bomba u Gospodara Vučića, ulica prohodna za saobraćaj

Izvor: Blic, 29.Maj.2012

Kontradiverzione jedinice MUP-a demontirale su bombu koja je bila postavljena ispod automobila marke "reno" parkiranog u Ulici Gospodara Vučića. Ulica je nakon više od dva sata ponovo prohodna za saobraćaj. ..Kako nezvanično saznajemo vlasnik automobila je građevinski preduzimač. RTS nezvanično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.