Bivši slovenački predsednik prodaje svoj auto iz 1991. FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2023, 17:09

Bivši slovenački predsednik prodaje svoj auto iz 1991. FOTO/VIDEO

Borut Pahor se pre nekoliko dana pohvalio da je njegov Renault 4 i zvanično postao oldtajmer.

Pahor je na Tviteru objavio da prodaje svoj automobil iz 1991. godine, Renault 4 GTL. On je na uz objavu naveo da će novac koji zaradi od prodaje biti doniran deci koja se bore protiv raka.

Pahor je najavio da će više detalja biti saopšteno narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana, a sada je podelio i snimak svog automobila.

Pahor se pre nekoliko dana na Instagramu pohvalio da je njegov Renault 4 i zvanično postao oldtajmer.

"Proces sertifikovanja uopšte nije tako jednostavan, što je u redu, oldtajmeri ​​to zaslužuju", rekao je on i otkrio da je njegov automobil impresionirao osoblje na tehničkom pregledu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši slovenački predsjednik prodaje svoj auto iz 1991. (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2023

Bivši slovenački premijer Borut Pahor se prije nekoliko dana pohvalio da je njegov Renault 4 i zvanično postao oldtajmer.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.