Auto upao u jarak kod Malošišta, dva vozila se prevrnula u Donjem Komrenu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Nov.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto upao u jarak kod Malošišta, dva vozila se prevrnula u Donjem Komrenu

46-godišnji muškarac teže je povređen u nezgodi sinoć oko 23:30, kada je "reno" koji je vozio sleteo sa puta u blizini Malošišta i upao u jarak, a lakše povrede zadobila je njegova 15-godišnjakinja koja je putovala sa njim. Lakše su povređeni i vozači čiji su se automobili jutros oko 5:30 prevrnuli na auto-putu kod niškog naselja Donji Komren.

Kako navode u niškoj policiji, "reno" niških tablica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << skliznuo je sa kolovoza, iz zasada nepoznatih razloga, a potom upao u jarak kraj puta. Povređeni su 46-godišnjak i 15-godišnjakinja, a uzrok nezgode se utvrđuje.

Jutros oko 5:30 dva automobila su se prevrnula, ali nije bilo sudara. U policiji objašnjavaju da je "fiat" sleteo sa kolovoza, udario u bankinu i prevrnuo se, dok je "mercedes" koji je išao iza njega, pokušavajući da izbegne sudar, takođe izgubio kontrolu i prevrnuo se posle 200 metara.

U ovoj nezgodi povređena su oba vozača - 27-godišnjak i 21-godišnjak. Obojica su, kako kažu u niškoj Hitnoj pomoći, zadobili povrede glave.

U Nišu se juče dogodila još jedna nezgoda - oboren je pešak kod MAK-ove pumpe oko 14:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.