Žena iz Srbije uhapšena u Crnoj Gori zbog trgovine ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 16:25

Žena iz Srbije uhapšena u Crnoj Gori zbog trgovine ljudima

Ženka osoba iz Srbije inicijala D.H. (38) uhapšena je u Podgorici zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima na štetu maloletne ženske osobe iz Novog Pazara, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Sumnja se da je ovo krivično delo D.H. izvršila tako što je 16. septembra ilegalno ušla na teritoriju Crne Gore u blizini Rožaja sa maloljetnom oštećenom koju je nameravala da proda za iznos od 500 evra osobe čiji su inicijali S.H. iz Podgorice, radi sklapanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << braka.

Navodi se da je D.H. uhapšena po nalogu nadležnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Ona je privedena postupajućem tužiocu na dalju nadležnost koji joj je odredio zadržavanje do 72 časa, preneli su podgorički mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.