Vujović:Izbore u Crnoj Gori bi trebalo odložiti možda i za oktobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020, 06:34

Vujović:Izbore u Crnoj Gori bi trebalo odložiti možda i za oktobar

Imajući u vidu epidemiološku situaciju u Crnoj Gori, predsednik Upravnog odbora Centra za monitoring i istraživanje, Zlatko Vujović, smatra da izbore, zakazane za 30. avgust, treba odložiti. Ustavni rok za njihovo održavanje je sredina oktobra, naveo je Vujović i kaže da treba dati šansu zdravstvenim radnicima, ali i građanima da situaciju poprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

''Možda će epidemija biti isto jaka i u oktobru, ali možemo da kažemo uradili smo sve"

Izvor: B92, 20.Jul.2020

Podgorica -- Zbog epidemiološke situacije u Crnoj Gori, predsednik Upravnog odbora Centra za monitoring i istraživanje, Zlatko Vujović, smatra da izbore treba odložiti...Izbori su inače, zakazani za 30. avgust...Ustavni rok za njihovo održavanje je sredina oktobra, naveo je Vujović i kaže da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.